کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF %DA%86%D8%B1%D8%A8
بررسی تغییرات خصوصیات کمی و کیفی کلزا از طریق تجزیه به عامل‌ها

دوره 11، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 1-12

مریم احمد زاده؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ محمدرضا احمدی؛ سهیلا طالش ساسانی


اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 1-9

احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی