%0 Journal Article %T اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی %J کشاورزی (منتشر نمی شود) %I دانشگاه تهران %Z 5524-1562 %A افضل‌ زاده, احمد %A شریفی, سید داود %A بی طرف, فهمیه %A هاشمی, سید محمد %D 2008 %\ 03/20/2008 %V 10 %N 1 %P 1-9 %! اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی %K اسید چرب %K جوجه گوشتی %K چربی %K روغن سویا %K کلسترول %R %X تعداد 600 قطعه جوجه نر هیبرید تجاری رأس از سن هفت روزگی، در یک آزمایش فاکتوریل با دو سطح چربی (سه و شش درصد) و پنج نسبت مختلف روغن سویا به اسید چرب (0:100، 25:75، 50:50، 75:25 و 100:0) با چهار تکرار پرورش داده شد. جیره های آزمایشی از نظر انرژی و پروتئین یکسان بودند. نتایج نشان داد در طول دوره پرورش افزایش وزن و مصرف خوراک در جوجه های تیمار سه درصد چربی بیشتر و ضریب تبدیل کمتر بود (05/0P %U https://joa.ut.ac.ir/article_23411_b5e4d87a15359506dc1f473185dce86b.pdf