TY - JOUR ID - 10401 TI - بررسی راب گلخانه ای در محلات JO - کشاورزی (منتشر نمی شود) JA - JOA LA - fa SN - 5524-1562 AU - احمدی, الهام AD - استادیار، موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تهران Y1 - 2004 PY - 2004 VL - 6 IS - 1 SP - 1 EP - 8 KW - تولیدمثل KW - راب گلخانه ای KW - رجحان غذایی KW - محلات DO - N2 - راب گلخانه ای از آفات مهم گیاهان زینتی، سبزی، صیفی و سایر محصولات کشاورزی در کشور بوده و خسارت آن قابل توجه است. برای تعیین مناسب ترین رژیم غذایی جهت استفاده در تهیه طعمه های مسموم، چهار نوع گیاه مختلف به عنوان غذابه مدت 24 و 72 ساعت در اختیار راب ها قرار داده شد. نوع گیاه بر مقدار تغذیه از آن تأثیر داشت و ترتیب اولویت آنها تاج خروس، سینرر، شمعدانی و رز بود. این گونه در ماه های مختلف سال (به غیر از تیر تا اواسط شهریور) فعال است و بیشترین خسارت آن در ماه های اردیبهشت و آبان از طریق تغذیه از برگ می باشد. تغذیه راب ها از گیاه گل شبدر سبب کاهش رشد برگ ها و گیاه شد. UR - https://joa.ut.ac.ir/article_10401.html L1 - https://joa.ut.ac.ir/article_10401_2ac35bd28f8b3946a8887fa698418bc6.pdf ER -