TY - JOUR ID - 10419 TI - بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی JO - کشاورزی (منتشر نمی شود) JA - JOA LA - fa SN - 5524-1562 AU - میری قلعه نویى, مینا AU - برزگر, محسن AU - سحرى, محمد على AD - کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس AD - استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس AD - دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس Y1 - 2003 PY - 2003 VL - 5 IS - 1 SP - 55 EP - 60 KW - اسید کلریدریک KW - روش اسیدی KW - شربت اینورت KW - قند اینورت DO - N2 - در این تحقیق، برای بهینه کردن تولید شربت اینورت از شکر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریک، کلریدریک و تارتاریک (هر یک در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتی گراد) استفاده شد. خصوصیات شربت های حاصل از اجرای روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه و یک روش استاندارد و بهینه برای تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاده از 08/0 درصد اسید کلریدریک در دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان یک ساعت حاصل شد. UR - https://joa.ut.ac.ir/article_10419.html L1 - https://joa.ut.ac.ir/article_10419_8a02fb814e3b14c4230734541202fb84.pdf ER -