نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب آلوده کاهش آلودگی سرب در پساب های صنعتی از طریق کشت گیاه (پالایش سبز) [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 19-27]
  • آلاینده های آب های زیرزمینی بررسی آلودگی نیترات در آب های زیرزمینی حاشیه رودخانه زاینده رود [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 43-54]

ا

  • ارقام کلزا بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 7-18]
  • ازت اثر کود ازته بر شاخص برداشت ازت و تولید محصول ذرت دانه ای [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 7-19]
  • ازت بررسی سطوح مختلف آبیاری و ازت بر عملکرد گندم دیم در شرایط خشکسالی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 31-41]
  • ازت نیتراتی بررسی آلودگی نیترات در آب های زیرزمینی حاشیه رودخانه زاینده رود [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 43-54]
  • استاندارد آب آشامیدنی بررسی آلودگی نیترات در آب های زیرزمینی حاشیه رودخانه زاینده رود [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 43-54]
  • اسید آمینه پرولین بررسی اثر تنش کم آبی بر میزان پروتئین محلول و اسید آمینه پرولین در سه رقم نخود ایرانی [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 29-37]
  • اسید کلریدریک بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 55-60]

ب

  • بذر مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]
  • برنج کشت بساک تجزیه ژنتیکی صفات تولید کالوس و باززایی گیاه از کشت بساک برنج [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 39-49]

پ

  • پایداری غشای سیتویلاسمی بررسی تحمل به خشکی در ارقام مختلف عدس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 61-69]
  • پیاز آذرشهر مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]
  • پیاز سفید کاشان مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]
  • پالایش سبز کاهش آلودگی سرب در پساب های صنعتی از طریق کشت گیاه (پالایش سبز) [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 19-27]
  • پروتئین محلول بررسی اثر تنش کم آبی بر میزان پروتئین محلول و اسید آمینه پرولین در سه رقم نخود ایرانی [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 29-37]
  • پساب صنعتی کاهش آلودگی سرب در پساب های صنعتی از طریق کشت گیاه (پالایش سبز) [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 19-27]

ت

  • تجزیه پذیری بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 21-29]
  • تحقیقات لیسیمتری کاهش آلودگی سرب در پساب های صنعتی از طریق کشت گیاه (پالایش سبز) [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 19-27]
  • تحمل به یخ زدگی بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 51-58]
  • ترکیب پذیری عمومی و خصوصی تجزیه ژنتیکی صفات تولید کالوس و باززایی گیاه از کشت بساک برنج [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 39-49]
  • تلاقی دی آلل تجزیه ژنتیکی صفات تولید کالوس و باززایی گیاه از کشت بساک برنج [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 39-49]
  • تنش شوری بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 7-18]
  • تنش کم آبی بررسی اثر تنش کم آبی بر میزان پروتئین محلول و اسید آمینه پرولین در سه رقم نخود ایرانی [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 29-37]
  • تنظیم کننده های رشد بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 51-58]
  • تولید گاز بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 21-29]
  • تولید محصول اثر کود ازته بر شاخص برداشت ازت و تولید محصول ذرت دانه ای [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 7-19]

ج

  • جذب اتمی بررسی املاح موجود در شیره انگور فرآوری شده با خاک رس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 1-6]

خ

  • خاک رس بررسی املاح موجود در شیره انگور فرآوری شده با خاک رس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 1-6]

د

  • دیم بررسی سطوح مختلف آبیاری و ازت بر عملکرد گندم دیم در شرایط خشکسالی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 31-41]

ذ

  • ذرت اثر کود ازته بر شاخص برداشت ازت و تولید محصول ذرت دانه ای [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 7-19]

ر

  • روش اسیدی بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 55-60]

س

  • ساکارز بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 51-58]
  • سوخ مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]
  • سوخچه مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]

ش

  • شاخص برداشت ازت اثر کود ازته بر شاخص برداشت ازت و تولید محصول ذرت دانه ای [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 7-19]
  • شاخص تحمل به خشکی بررسی تحمل به خشکی در ارقام مختلف عدس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 61-69]
  • شاخص های رشد اثر کود ازته بر شاخص برداشت ازت و تولید محصول ذرت دانه ای [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 7-19]
  • شربت اینورت بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 55-60]
  • شیره انگور بررسی املاح موجود در شیره انگور فرآوری شده با خاک رس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 1-6]

ض

  • ضایعات برگ چای بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 21-29]

ع

  • عدس بررسی تحمل به خشکی در ارقام مختلف عدس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 61-69]
  • عملکرد بررسی سطوح مختلف آبیاری و ازت بر عملکرد گندم دیم در شرایط خشکسالی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 31-41]

ف

  • فلزات سنگین بررسی املاح موجود در شیره انگور فرآوری شده با خاک رس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 1-6]
  • فلز سربی کاهش آلودگی سرب در پساب های صنعتی از طریق کشت گیاه (پالایش سبز) [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 19-27]

ق

  • قابلیت هضم بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 21-29]
  • قند اینورت بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 55-60]

ک

  • کشت آزمایشگاهی بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 51-58]

گ

  • گندم بررسی سطوح مختلف آبیاری و ازت بر عملکرد گندم دیم در شرایط خشکسالی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 31-41]

م

  • محتوای نسبی آب بررسی تحمل به خشکی در ارقام مختلف عدس [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 61-69]
  • محیط زیست بررسی آلودگی نیترات در آب های زیرزمینی حاشیه رودخانه زاینده رود [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 43-54]
  • مرحله رویشی و زایشی بررسی اثر تنش کم آبی بر میزان پروتئین محلول و اسید آمینه پرولین در سه رقم نخود ایرانی [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 29-37]
  • مصرف اختیاری بررسی ارزش غذایی ضایعات برگ چای در تغذیه دام [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 21-29]
  • مولفه های جوانه زنی بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 7-18]

ن

  • نخود بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 51-58]
  • نخود ایرانی بررسی اثر تنش کم آبی بر میزان پروتئین محلول و اسید آمینه پرولین در سه رقم نخود ایرانی [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 29-37]
  • نشاء مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 1-6]

و

  • واکنش جوانه زنی بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 7-18]

ه

  • هدایت الکترونیکی بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری [دوره 5، شماره 2، 1382، صفحه 7-18]

ی

  • یک نوبت آبیاری بررسی سطوح مختلف آبیاری و ازت بر عملکرد گندم دیم در شرایط خشکسالی [دوره 5، شماره 1، 1382، صفحه 31-41]